Tietoa meistä

Kryptosivut.fi

Plan . DeFi.

Olemme toimineet vuodesta 2017 asti kryptovaluuttojen parissa.

Kryptosivut.fi sai alkunsa omasta innostuksesta Bitcoiniin ja tämän jälkeen myös muihin kryptovaluuttoihin. Sivun tarkoitus on palvella uusia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutoista ja niihin sijoittamisesta. Haluamme tarjota mahdollisimman helpon, turvallisen sekä luotettavan ensi kokemuksen Bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen ostoon sekä myyntiin.

Kryptovaluutta sijoittaminen saattaa aluksi tuntua epäilyttävältä ja vaikealta, mutta jo muutaman Bitcoin tai Ethereum oston jälkeen huomaat miten helpoksi sijoittaminen on nykypäivänä tehty. Tärkeintä on käyttää luotettavia sivuja Bitcoinien ostamiseen ja tämän jälkeen niiden säilyttämiseen. Not your keys, not your coins.

Muutama fakta palvelustamme

Kryptosivut.fi lukuina

0
Vuotta
0
Yhteistyökumppanit
0
Asiakkaat

Käyttöehdot ja vastuuvapaus

Lue tarkemmin

Kryptosivut.fi -sivuston käyttäjien tulee noudattaa palvelun käyttöehtoja. Palvelun käyttäjät hyväksyvät nämä ehdot ja noudattavat voimassa olevia käyttöehtoja. Kryptosivut.fi ei vastaa sivustolla julkaistavasta kolmannen osapuolen sisällöstä emmekä takaa kaiken sisällön laatua tai oikeellisuutta. Kryptosivut.fi -sivustolla julkaistava tieto on viitteellistä eikä sitä tule ottaa kehoituksena ostaa tai myydä tiettyjä kryptovaluuttoja.

Kryptosivut.fi ei ole Finanssivalvonnan valvoma ja sijoituspalvelulain määrittelemä sijoituspalveluyritys eikä Kryptosivut.fi -verkkosivuston toiminta edellytä erillistä toimilupaa. Kryptosivut.fi ei hallinnoi verkkopalvelun käyttäjien omaisuutta ja toimimme ainoastaan riippumattoman asiantuntijan roolissa. Kaikki Kryptosivujen sivustolla julkaistut kolumnit ja artikkelit ovat kolumnistien näkemyksiä tai kolmannen osapuolen tuottamia artikkeleita eikä sivustolla julkaistua informaatiota ole tarkoitettu sijoitusneuvoiksi.

Kehoitamme kaikkia kryptovaluutta sijoittamisesta kiinnostuneita käyttäjiämme tutustumaan kryptovaluutta sijoituspalveluita tarjoavien yritysten riskinsietokykyyn sekä kryptovaluutta sijoittamisen tavoitteisiin liittyvään informaatioon ja harkitsemaan tarkkaan ennen kryptovaluutta sijoituspäätösten tekemistä. Vastuun Kryptosivut.fi -sivustolla julkaistujen artikkelien tai kolumnien perusteella tehtyjen päätösten johdosta aiheutuneista mahdollisista tappioista kantaa sijoittaja itse.

Kryptosivut.fi -verkkopalvelun sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia ja sen levittäminen ilman ylläpidon erillistä lupaa on kielletty. Kryptosivujen käyttäjät voivat kuitenkin jakaa Kryptosivujen sisältöä halutessaan lisäämällä suoria linkkejä ko. materiaaliin sivustolla. Kryptosivujen materiaalia voi linkittää vapaasti sosiaalisessa mediassa.

Kryptosivut.fi -verkkosivusto toimii SSL-salatun yhdeyden kautta ja teemme kaikkemme varmistaaksemme parhaan mahdollisen tietoturvatason.

Kryptosivut.fi ei vastaa sivuston mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä kryptovaluutta sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Vastuu tämän esityksen perusteella tehtyjen päätösten aiheuttamista mahdollisista tappioista kantaa yksinomaan sijoittaja itse.

Kohti parempaa huomista. Siirry ostamaan Bitcoineja.